Een totaaloplossing voor alle duurzame systemen

Bestaande installaties inventariseren

De eerste stap is om via een eerste inspecties  volledig inzicht te krijgen in waar jouw installaties staan en in welke staat ze verkeren. In de afgelopen jaren hebben woningcorporaties namelijk aanzienlijke stappen gezet op het gebied van verduurzaming. Nieuwe installaties zijn geïmplementeerd en bestaande systemen zijn geüpgraded. Echter, met deze vooruitgang komen ook uitdagingen…

Step 1 - inventariseren
step 2 - conformeren

Conformeren aan regelgeving

Na het grondig inspecteren en in kaart brengen van de huidige elektrotechnische installaties, stuiten we vaak op situaties waarbij installaties niet voldoen aan de huidige normen. StroomWacht staat paraat om deze uitdaging aan te gaan. Met onze eigen specialisten bieden wij de mogelijkheid om alle installaties in overeenstemming te brengen met de geldende normen. Bovendien kunnen wij als tussenpersoon fungeren en afspraken maken met de servicepartners van de woningcorporaties.

Opnemen in database

Na het grondig inspecteren, in kaart brengen en conformeren aan de geldende veiligheidsnormen, gaat StroomWacht nog een stap verder in haar streven naar een geïntegreerde en proactieve benadering van elektrotechnisch beheer. Ons zelfontwikkelde platform vormt het kloppende hart van deze aanpak, waarin alle geïnspecteerde installaties naadloos worden opgenomen. 

step 3 - opnemen in database
step 4 - monitoren

Actief monitoren

Na het grondig inspecteren, in kaart brengen en conformeren aan geldende veiligheidsnormen, zetten we de volgende stap: actieve monitoring van alle systemen. Dit betekent dat onze
module continu alle elektrotechnische systemen in je woningen of gebouwen bewaakt en afwijkingen of onveiligheden direct detecteert. Door deze continue monitoring ben je verzekerd van actie wanneer er zich problemen voordoen. Ons systeem stuurt realtime meldingen naar ons platform, zodat onze specialisten onmiddellijk kunnen ingrijpen en eventuele risico’s kunnen aanpakken voordat ze escalatie veroorzaken.

Periodiek onderhouden

Bij StroomWacht gaan we verder dan alleen het monitoren en onderhouden van je elektrotechnische systemen. Als gecertificeerd bedrijf bieden wij ook de mogelijkheid om conform de gevraagde periode controles uit te voeren.
Of het nu gaat om periodieke inspecties, preventief onderhoud of specifieke controles volgens bepaalde scopes, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je elektrotechnische installaties veilig en betrouwbaar blijven functioneren.

stap 5 - StroomWacht - periodiek onderhouden
step6 - voorspellen

Voorspellend onderhoud op basis van data

Dankzij onze geavanceerde monitoringstechnologieën
en uitgebreide rapportagecapaciteiten zijn we in staat om een stap verder te gaan en voorspellend onderhoud te realiseren.
Voorspellend onderhoud gaat verder dan alleen het reageren op problemen nadat ze zijn opgetreden. Het stelt ons in staat om potentiële problemen te identificeren en te verhelpen voordat ze zich voordoen, waardoor ongeplande stilstand en kostbare reparaties worden voorkomen.

Rob Vervoort - Directeur StroomWacht

Stroomwacht:

Onbezorgd genieten van een continue energievoorziening met de nieuwste veilige en efficiënte elektrische systemen.

Comfort en gemak met geavanceerde smart home oplossingen die zorgen voor een moderne woonervaring.

Verlaging van operationele kosten en vereenvoudiging van het onderhoudsproces door efficiënte planning en proactief beheer.

Inzicht in alle duurzame systemen en down-time van systemen voorkomen.

Versterking van het klantvertrouwen en tevredenheid door transparantie.

Ontzorgen? Gaan we regelen

Laat je emailadres en telefoonnummer achter, dan nemen we zsm contact met je op!