step 5

Stap 5: Periodiek Onderhoud

Bij StroomWacht gaan we verder dan alleen het monitoren en onderhouden van je elektrotechnische systemen. Als gecertificeerd bedrijf bieden wij ook de mogelijkheid om conform de gevraagde periode controles uit te voeren..

Onze certificering garandeert niet alleen onze technische expertise, maar ook onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. We begrijpen het belang van regelmatige inspecties en controles om ervoor te zorgen dat jouw elektrische installaties voldoen aan de geldende normen en voorschriften.
Of het nu gaat om periodieke inspecties, preventief onderhoud of specifieke controles volgens bepaalde scopes, wij staan voor jou klaar om ervoor te zorgen dat uw elektrotechnische installaties veilig en betrouwbaar blijven functioneren.
Onze gecertificeerde specialisten voeren de controles nauwkeurig en efficiënt uit, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde technologieën en methoden om eventuele problemen tijdig te identificeren en aan te pakken.
Wat ons onderscheidt, is dat wij niet alleen zorgen voor de uitvoering van de controles, maar ook voor transparante rapportages aanbieden aan onze klanten. Via ons gebruiksvriendelijke dashboard zijn de statussen van de installaties in het vastgoed real-time zichtbaar, inclusief gedetailleerde informatie over de uitgevoerde controles en eventuele bevindingen. Dit stelt woningcorporaties in staat om snel en effectief beslissingen te nemen over het onderhoud van hun elektrotechnische installaties en de veiligheid van hun huurders te waarborgen.
Met StroomWacht heb je niet alleen een partner die uw elektrotechnische systemen bewaakt en onderhoudt, maar ook een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat uw installaties voldoen aan de vereiste normen en voorschriften, met volledige transparantie en inzichtelijkheid voor jouw organisatie.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe StroomWacht jou kan helpen bij het uitvoeren van periodieke controles en het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van elektrotechnische installaties

Ontzorgen? Gaan we regelen

Laat je emailadres en telefoonnummer achter, dan nemen we zsm contact met je op!