Step 1 - inventariseren

Stap 1: Inventariseren

De eerste stap is om via een eerste bijzondere inspecties (Intake) volledig inzicht te krijgen in waar jouw installaties staan en in welke staat ze verkeren. In de afgelopen jaren hebben woningcorporaties namelijk aanzienlijke stappen gezet op het gebied van verduurzaming. Nieuwe installaties zijn geïmplementeerd en bestaande systemen zijn geüpgraded. Echter, met deze vooruitgang komen ook uitdagingen…

In de afgelopen jaren hebben woningcorporaties aanzienlijke stappen gezet op het gebied van verduurzaming. Nieuwe installaties zijn geïmplementeerd en bestaande systemen zijn geüpgraded. Echter, met deze vooruitgang komen ook uitdagingen.

Veel van deze installaties zijn geïnstalleerd door diverse aannemers en installateurs, sommigen zijn mogelijk zelfs niet meer actief in de branche. Dit brengt onzekerheid met zich mee over de huidige staat en veiligheid van deze systemen. Het is van cruciaal belang om te weten of alles nog naar behoren werkt en of het voldoet aan de geldende veiligheids- en normeisen, zoals de NEN-normen.

StroomWacht biedt de oplossing voor deze uitdagingen. Doormiddel van fysieke eerste bijzondere inspecties (Intake) verschaffen wij volledig inzicht waar welke installaties zich bevinden en in welke status ze verkeren.

Met StroomWacht kun je met een gerust hart vertrouwen op de veiligheid en efficiëntie van jouw installaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het beheren van jouw installatieportfolio.

Ontzorgen? Gaan we regelen

Laat je emailadres en telefoonnummer achter, dan nemen we zsm contact met je op!