ACTIE VeiligheidsCheck

Wil je zeker zijn dat je groepenkast niet alleen veilig is, maar ook klaar voor toekomstige uitbreidingen of aanpassingen? Heb je bijvoorbeeld plannen voor een airco, laadpaal of zonnepanelen? Als volger van onze LinkedIn-pagina krijg je nu exclusief een gratis groepenkast-controle én advies over eventuele aanpassingen voor jouw toekomstplannen! 

Wat houdt de StroomWacht VeiligheidsCheck in?
Stuur ons een foto van je groepenkast, en wij controleren de veiligheid én toekomstbestendigheid van je elektrische installatie. Als je van plan bent nieuwe apparaten zoals een airco, laadpaal of zonnepanelen te installeren, laat het ons weten! Wij zorgen ervoor dat je groepenkast de extra stroom veilig kan verwerken.

Bescherm je woning tegen brandrisico’s!
Een verouderde groepenkast kan brandgevaar opleveren, vooral als deze niet voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen. Door je groepenkast te laten controleren en zo nodig aan te passen, voorkom je gevaarlijke situaties zoals overbelasting. 

Check de voorwaarden (link)

Hoe werkt het?

  1. Volg ons op LinkedIn (link)
  2. Stuur via onderstaand formulier een foto  van je groepenkast, of stuur een email met foto naar info@stroomwacht.nl met als onderwerp “VeiligheidsCheck”
  3. Vermeld eventuele toekomstplannen (airco, laadpaal, zonnepanelen, etc.)
  4. Wij doen de rest en sturen je een compleet rapport!

Deze actie is exclusief beschikbaar voor volgers van onze LinkedIn-pagina, dus volg ons snel en vraag je gratis check aan!

Ontzorgen? Gaan we regelen

Laat je emailadres en telefoonnummer achter, dan nemen we zsm contact met je op!